Aquamobile

De Aquamobile is een eenvoudige en tijdelijke poortwachter om uw pand of instelling legionellavrij op te leveren. In de bouwbestekken van nieuwe panden vindt men steeds vaker deze eis. Daarnaast is de Aquamobile ideaal voor speciale evenementen om uw locatie te voorzien van veilig en schoon water.

De Aquamobile wordt toegepast tijdens de bouwfase. Door het nat afpersen van de leidingen via de Aquamobile te laten plaatsvinden voorkomt u dat de legionellabacterie het leidingwerk in komt. Langdurige stilstand levert niet langer een probleem op voor de groei van de legionellabacterie.

Speciaal voor nieuwbouw, bent u verzekerd van legionellavrije oplevering en uw klant begint met een schoon en veilig pand.

 

Mobiele poortwachter bij nieuwbouw

De Aquamobile filtert het aangevoerde water op basis van ultrafiltratie. Het systeem wordt “klaar voor gebruik” geleverd. In het apparaat zijn 2 filterelementen van PB International geïntegreerd. Door de computergestuurde forward flush functionaliteit worden de PB-filterelementen standaard iedere 4 uur kort schoongespoeld. Tijdens deze handeling worden alle afgevangen deeltjes uit het filter naar het riool gespoeld. Hierdoor vindt er geen verstopping in de membranen plaats en gaan de filters langer mee.

Specificaties

Materiaal: PVC-U
Afmetingen LxBxH (cm): In overleg
Filtratieprincipe: Ultrafiltratie
Effectiviteit bacterie reductie: 99,9999% (log 6)
Maximale watertempratuur: 40°C
Minimale / maximale waterdruk: 2 bar / 6 bar
Capaciteit: 1 – 30 m³/h
Aansluitspanning: 230V AC
Levensduur: 5 jaar